logo

fb youtube rss

Σύνδεση

Σύγκριση Βίβλου και πρωτοκόλλων των σοφών της Σιών» Του Μ. Καλόπουλου

«Κι έτρεξε τόσο αίμα που έφτασε μέχρι τα χαλινάρια των αλόγων»! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 14:19

Θα ήθελα τελειώνοντας να σας διαβάσω το υπόλοιπο των δηλώσεων. Από την Βίβλο, το οποίο δείχνει πόσο κακές προθέσεις έχουν οι δημιουργοί αυτοί του κειμένου και γενικότερα το ιερατείο που κρύβεται πίσω από την Βίβλο. Και θα ήθελα το φίλο μας το θρησκευόμενο, ο οποίος έκοβε φλέβες προηγουμένως, υπερασπιζόμενος την αγνότητα και το πάναγνον της θρησκείας, να μου πει αν έχω πει το παραμικρό ψέμα ή υπερβολή.

Διαβάζω αργά και προσεκτικά για να δείτε ότι «τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» που σας διάβασα προχθές, τα οποία εφαρμόζονται (αδιαλείπτως) και μου είναι τελείως αδιάφορο αν ανήκουν πράγματι στην Ιουδαϊκή Γραμματεία ή αν είναι οποιοδήποτε αλλουνού κατασκεύασμα. Σημασία έχει ότι εκπληρώνονται μεθοδικά σε κάθε τους λεπτομέρεια. Θα δείτε ότι («τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών») υπερκεράζονται… και τα εδάφια της βίβλου, τα ξεπερνούν σε ένταση και μεθοδικότητα διάβρωσης κοινωνιών. Σας διάβασα αρκετά την άλλη φορά, θα σας διαβάσω τα υπόλοιπα τώρα, για να καταγραφεί, ώστε όταν θα έχουμε την μαγνητοσκόπηση αυτών των κειμένων να είναι ολόκληρα.

Διαβάζω (βιβλικά εδάφια): Θα εξολοθρεύσω τα Έθνη και θα τα ερημώσω, ώστε να μην υπάρχει ανάμεσα τους διαβάτης. Σηκώνομαι να λεηλατήσω και οι πόλεις τους θα αφανιστούν, γιατί απόφασή μου είναι να μαζέψω τα Έθνη και να συναθροίσω τα ΒΑΣΙΛΕΙΑ. Και να χύσω πάνω τους όλη την αγανάκτησή μου, την έξαψη της οργής μου, και τότε θα δώσω στους λαούς μια γλώσσα για να επικαλούνται όλοι το όνομά του δικού μας θεού, του Κυρίου», του ΓΙΑΧΒΕ δηλαδή, όπως είναι το όνομά του Θεού της ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ.

Ποιο όμως είναι το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα της σύναξης των εθνών; Διαβάζουμε: «για να δουλεύουν γι' αυτόν (τον Γιαχβέ) όλα τα Έθνη, υπό έναν, τον δικό μας Ζυγό. ΣΟΦΟΝΙΑΣ 3.6-10. «Μην τους φοβάστε, θυμήσου καλά τι έκανε ο Κύριος ο Θεός σου στο Φαραώ και σε ολόκληρη την Αίγυπτο με το δυνατό του χέρι». Έχω απέδειξε ότι στην Αίγυπτο, οι Εβραίοι σκόρπισαν «πληγές μεγάλες και τέρατα» όπως λέει κι εδώ, με την χρήση δηλητηρίων… κι όποιος αμφισβητήσει ας διαβάσει κάποιο από τα βιβλία μου. «Έτσι θα κάνει ο Κύριος ο Θεός σου σε όλα τα Έθνη τα οποία εσύ φοβάσαι και σιγά σιγά θα εξαφανίσει ο Κύριος τα Έθνη».

Σήμερα το δηλητηριώδες χρήμα, τα δηλητηριασμένα δάνεια, έχουν ακριβώς αναλάβει την εκπλήρωση αυτών των εδαφίων. Τα Έθνη και οι λαοί, «τους υιούς του Ισραήλ θα κουβαλάνε στην αγκαλιά τους και πάνω στους ώμους τους θα κουβαλούν τις θυγατέρες σου. Οι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ τους θα γίνουν πεδοτρόφοι σου, και οι Πρίγγηπες τους υπηρέτριες σου. Θα πέσουν και θα προσκυνήσουν Ισραήλ με το πρόσωπο στη γη και θα γλείφουν το χώμα των ποδιών σου». ΗΣΑΪΑΣ 49.22-23.

Λέει λοιπόν ο προφήτης Ησαϊας, εκφράζοντας το κρυφό όραμά του επεκτατισμού αυτής της θρησκείας καλύτερα από κάθε άλλον, γράφοντας: «Φωτίσου και λάμψε Ιερουσαλήμ, φως σου η δόξα του θεού μας που ανατέλλει πάνω σου, τώρα όμως σκότος και ζόφος θα καλύψει τα Έθνη της γης. Σε σένα θα πορευθούν όλοι οι ΒΑΣΙΛΕΙΣ και τα Έθνη και προς την λαμπρότητά σου. Λαοί και Έθνη τον πλούτο τους σε σένα θα τον φέρουν. Καμήλες, χρυσάφι, λιβάνι απ' τα νησιά, (δηλαδή την Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου), ασήμι, χρυσάφι θα φέρουν μαζί τους και οι αλλοεθνείς θα οικοδομούν τα τείχη σου Ιερουσαλήμ και οι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ τους θα σε υπηρετούν μέρα και νύχτα. (Αυτό κι αν εκπληρώθηκε απολύτως!) Οι πύλες σου θα ειναι ανοιχτές για να μπορούν να προσφέρουν σε σένα την δύναμή τους».

Δλδ, τα Έθνη και οι ΒΑΣΙΛΕΙΣ, θα είναι χειραγωγούμενοι από σένα επι ποινής αφανισμού! «Τα δε Έθνη και οι ΒΑΣΙΛΕΙΣ που θα αρνηθούν να δουλέψουν για σένα, θα αφανιστούν και τα Έθνη εκείνα που θα αρνηθούν αυτήν την υποταγή θα καταστραφούν, και όλη η δόξα τους σε σένα θα την φέρουν και στον άγιο μας τόπο, τα παιδιά τους έντρομα θα έρθουν και θα σε ονομάσουν πόλη του Κυρίου, ΣΙΩΝ του αγίου Θεού του Ισραήλ. Το γάλα θα θηλάσεις των Εθνών, τους θησαυρούς θα φας των ΒΑΣΙΛΕΩΝ και μάθε ότι εγώ είμαι ο Σωτήρας ο Θεός του Ισραήλ».

Ο Σωτήρας λοιπόν ο Θεός του Ισραήλ θα καταντήσει τα Έθνη ζήτουλες όπως και πράγματι γίνεται. Προσέξτε τώρα, πόσο ξεκάθαρα παραδέχονται την πρόθεσή τους, για πλουτισμό και χρυσάφι: «Χρυσάφι θα σου φέρουν αντί χαλκού, ασήμι αντί για σίδερο, χαλκό αντί για ξύλα και σίδερο αντί για πέτρες. Δεν θα χρειάζεσαι την ημέρα ήλιο, ούτε την σελήνη τις νύχτες, γιατί εγώ ο Θεός σου θα είμαι η παντοτινή σου λάμψη. Δίκαιοι θα αποτελούν το λαό σου Ιερουσαλήμ»…

Αλλά προσέξτε πόσο δίκαιοι είναι και τι θα κάνουνε αυτοί οι "δίκαιοι": Θα κατέχουν την γη τους για πάντα, τα ερείπια και τις ερημωμένες πόλεις σου, αλλοεθνείς θα ξαναχτίσουν. Θα έρθουν να δουλέψουν για χάρη σας, ξένοι θα βόσκουν τα κοπάδια σας και αλλόφυλοι θα γίνουν γεωργοί και οι αμπελουργοί σας. Εσείς δε Ιερείς του Κυρίου θα ονομάζεστε και θα κατατρώγεται τα πλούτη και μ'αυτά θα γίνεται αξιοθαύμαστοι». ΗΣΑΪΑΣ 3-4.

«Ελάτε να φάτε τα πλούτη των Εθνών, οι φύλακές τους είναι όλοι τυφλοί χωρίς μυαλό, μουγκά σκυλιά που δεν μπορούν να γαβγίσουν. Κοιμούνται και ξαπλώνουν αγαπώντας τη νύστα». ΗΣΑΪΑΣ 56-10.

Ακρίδες με ουρά σκορπιού θα βασανίζουν τους ανθρώπους ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 9:5 Τελειώνω... «και λύθηκαν οι άγγελοι και αφάνισαν το τρίτο των ανθρώπων και σκότωσαν το τρίτο των ανθρώπων και το τρίτο της γης και των δένδρων, των δασών κατεκάη». ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 8 & 9 κεφ. «Και ο άγγελος έριξε το δρεπάνι του και τρύγησε το αμπέλι της γης και έβαλε τα σταφύλια (δηλαδή τα Έθνη στο μεγαλύτερο πατητήρι του Θεού), του θυμού και τα πατητήρια πατήθηκαν έξω από την πόλη (Ιερουσαλήμ) κι έτρεξε απ' αυτό τόσο αίμα, που έφτασε μέχρι τα χαλινάρια των αλόγων». ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 14:19.

Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι το κατάμαυρο αυτό κείμενο που μόνο μερικά εδάφια σας δείχνω, εκτός από τις αγάπες και τα λουλούδια που έχει στη βιτρίνα του για να προσελκύσει το σωτηριακό ενδιαφέρον των ανθρώπων, εξυπηρετεί κι ένα συγκεκριμένο σκοπό… τον οποίο βιώνουμε σήμερα! Καμία ασάφεια στις προθέσεις… απολύτως καμία. Ξεκάθαρα είναι όλα, υπάρχει μια αφανιστική θρησκεία και αυτή είναι η βιβλική θρησκεία με όλες τις αποχρώσεις της. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ NEW RADIO BLOG-ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ RADIO NEW YORΚ

https://www.youtube.com/watch?v=cWPZmDtlQSg