logo

fb youtube rss

Σύνδεση

5317456
ΣήμεραΣήμερα606
YesterdayYesterday664
Αυτή την εβδομάδαΑυτή την εβδομάδα3075
Αυτό το μήναΑυτό το μήνα1949
ΣύνολοΣύνολο5317456


Βρέθηκε ο τάφος του προφήτη Ζαχαρία! - Χαράς ευαγγέλια στο πανελλήνιο!!!
Toυ Μ. Καλόπουλου

ZAXARIAS

Παραληρεί από χαρά το σύνολο του ελληνο-χριστιανικού κόσμου!

Ο σεπτός και πανάγιος τάφος του μεγάλου προφήτη των Ελλήνων Ζαχαρία… βρέθηκε επιτέλους μετά από αστυνομική καταδίωξη τυμβωρύχων στην Ιερουσαλήμ!
Βλέπε: http://my-greek.blogspot.com/2011/02/blog-post_3577.html

Η είδηση είναι συγκλονιστική, γιατί πρόκειται για έναν πραγματικά αληθινό προφήτη… τι προφήτη… προφήταρο θα έλεγα, γιατί τα άγια προφητικά του λόγια επαληθεύτηκαν στις ημέρες μας εντελώς και απολύτως!

Είπε: «θα τεντώσω το τόξο των Εβραίων εναντίον των Ελλήνων» και έγινε!!!

Είπε: «θα ξεσηκώσω τα τέκνα της Σιών κατά των τέκνων των Ελλήνων»… κι έγινε!!!

Είπε: «ο Γιαχβέ θα πέσει πάνω στους Έλληνες σαν κεραυνού βολίδα»… κι έγινε!!!

Είπε: «ο Γιαχβέ θα πορευτεί απειλητικά εναντίον των Ελλήνων»… κι έγινε!!

Είπε: «τα τέκνα της Σιών θα θάψουν τους Έλληνες κάτω από λίθους»… και έγινε!!!

Είπε: «τα παιδιά της Σιών θα καταπιούν τους Έλληνες σαν γλυκό κρασί»… και έγινε!!!

Θεέ μου...  αληθινός Προφήταρος… σωστός σε όλα όσα προφήτεψε!
Σιωνιστές - Έλληνες 6-0 …!!!

Αν αυτός δεν είναι προφήτης τότε ποιος;   

Τι απερίγραπτη χαρά! Τι αγαλλίαση ψυχής, να βλέπεις τον προφήτη που τιμά κάθε χρόνο στις 8 Φεβρουαρίου ολόκληρο το έθνος των Ελλήνων, όχι μόνο να επαληθεύεται (με τη χάρη του παναγίου πνεύματος) αλλά τι ανεκδιήγητος χαρά… να βρίσκεται επιτέλους και ο άγιος τάφος του, στην πανάγια πόλη του την Ιερουσαλήμ! Επιτέλους, ακόμα μια θαυμάσια ευκαιρία για προσκύνημα στην θεοβάδιστη πόλη της Ιερουσαλήμ!  

Άιντε ωρέ Έλληνες, για την πίστη του Γιαχβέ την αγία, και της Ιερουσαλήμ την ελευθερία, μαζευτείτε κι όλοι μαζί, με μια ψυχή, ας ξεκινήσουμε για το άγιο προσκύνημα στον τάφο του μεγάλου Προφήτη της πανάγιας πίστεώς μας! Μην ξεχνάτε… αν εμείς που γεννήσαμε τον πολιτισμό, τις αρετές και την ευσέβεια δεν προσκυνήσουμε πρώτοι τους Εβραίους αγίους… που τόσα προφήτεψαν για τον τόπο μας… ποιοι περιμένετε να το κάνουν τα βάρβαρα έθνη του κόσμου;  Και ειδικά αυτός ο προφήτης που αγαπούσε με πάθος την Ελλάδα, αφού για φαντάσου... καταδέχτηκε να αναφέρει τ’ όνομά μας και να προφητέψει την καταστροφή μας... τι συγκίνηση... θεέ μου ανατρίχιασα.

Και για τους άπιστους που δεν θέλουν να δεχθούν το άγιο προφητικό πνεύμα της Αγίας Γραφής, και νομίζουν ότι βγάζω απ’ το μυαλό μου τις αξιοθαύμαστες αυτές εκπληρωμένες προφητείες, τους παραθέτω και το εδάφιο:

«Διότι σε τέντωσα Ιούδα για τον εαυτό μου ως τόξο και σαν σπαθί μαχητού και (θα) εξεγείρω τα τέκνα σου Σιών, κατά των τέκνων των Ελλήνων και ο Κύριος (Γιαχβέ) θα πέσει πάνω τους σαν κεραυνού βολίδα. Ο Κύριος σαλπίζοντας θα πορευθεί απειλητικά εναντίον τους. Ο Κύριος θα βοηθήσει αυτούς (τα τέκνα της Σιών) και θα καταναλώσουν και θα θάψουν (τους Έλληνες) κάτω από λίθους σφενδόνης και σαν οίνο θα τους καταπιούν». Ζαχαρίας 9.13-15.

Μέγας είσαι Γιαχβέ μου και θαυμαστά τα έργα σου… βοήθα μας να βρούμε και τον τάφο εκείνου του άλλου ευλογημένου Εβραίου Προφήτη Ελισαίου που για χάριν της φαλάκρας του σκοτωθήκαν 42 αμαρτωλά παιδάκια! Αμήν…!

Ένας σεμνός και ανώνυμος πιστός

Μ. Καλόπουλος
.........................

Και βέβαια ο "κάλος" μας Ζαχαρίας, παίρνοντας παραμάσχαλα τον ωρυόμενο θεό του, δεν απειλεί μόνο Έλληνες, αλλά και οποιονδήποτε στραφεί κατά της Ιερουσαλήμ: «Και θέλει είσθαι η πληγή, με την οποίαν ο Κύριος θέλει πληγώσει πάντας τους λαούς, όσους επεστράτευσαν κατά τής Ιερουσαλήμ· η σάρξ αυτών θέλει τήκεσθαι ενώ ίστανται επί τους πόδας αυτών, και οι οφθαλμοί αυτών θέλουσι διαλυθεί εκ των οπών αυτών, και η γλώσσα αυτών θέλει διαλυθεί εν τω στόματι αυτών». Ζαχαρίας, 14.12
.........................
Για να απαλλαγείτε οριστικά από τα εκβιαστικά θρησκευτικά διλήμματα.
Για να γνωρίσετε τις απαρχές της αντιπαλότητας, που κατατρώει τον πολιτισμό μας.
Για να κατανοήσετε τις απίστευτες μεθοδεύσεις και τα υλικά των βιβλικών θαυματοποιών!
Για να απαντήσετε σε όλες σχεδόν τις θεολογικές σας ενστάσεις και απορίες.
Η γνώση είναι... η καλύτερη εκδίκηση!
KALOPOULOS_TA_BIBLIA2
Αποκτήστε τα βιβλία του Μ. Καλόπουλου επί αντικαταβολή στο τηλ: 2310-770100
Ξεναγηθείτε με διασκεδαστικό και σαφή τρόπο, στα πλέον απίστευτα μυστήρια της θεολογικής μαγείας, και ανακαλύψτε την γέννηση της σημερινής αθλιότητας, στα χέρια εκείνων... που λατρεύτηκαν σαν άνθρωποι του θεού!
Επιτέλους… ένα έργο που ξεκλειδώνει μεθοδικά τα μυστήρια ολόκληρης της Βίβλου!
Μιλήστε με τον ίδιο τον Μ. Καλόπουλο στο 2310-770100