logo

fb youtube rss

Σύνδεση

Γκάνγκστερ με ράσα "Τίμιο" ξύλο με βρεγμένη σανίδα. Οι παπάδες και τα εργαλεία τους
παπάδες και τα εργαλεία τους

http://www.eksegersi.gr/keimena2/erg.html

Γκάνγκστερ με ράσα. Ας το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή. Οι αποκαλύψεις για τις αλλαξοκωλιές και τα όργια των δεσποτάδων και της ακολουθίας τους είναι το πιο ασήμαντο από τα όσα αποκαλύπτονται τις τελευταίες μέρες. Αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κασέτες, φωτογραφίες, καταθέσεις, ένορκες βεβαιώσεις κ.λπ. είναι ελάχιστα μπροστά σ’ αυτά που κυκλοφορούν στους διαδρόμους των δημοσιογραφικών και των δικηγορικών γραφείων για τις ιστορίες με τις «Μπέμπες Μπλανς», τις «Αλίκες», τις «Φούλες», τις «Κούλες» και τ’ άλλα «κορίτσια». Και δεν κυκλοφορούν μόνο τώρα, αλλά εδώ και πολύ καιρό. Τώρα, απλά κάποια απ’ αυτά βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μήπως δεν τα ήξερε όλος ο κόσμος; Μήπως δεν τα ξέρουν και δεν τα σχολιάζουν οι κάτοικοι στην περιφέρεια; Μήπως οι μπάτσοι που έκαναν τσακωτούς τους δεσποτοπαπάδες στο κωλόμπαρο των Τρικάλων δεν το είπαν στους συναδέλφους τους κι αυτοί στους φίλους, τους γείτονες κ.λπ. και δεν έγινε βούκινο στην πόλη; Απλά, κανένας δεν μιλάει, γιατί όλοι ξέρουν και όλοι έχουν μάθει να ζουν μ’ αυτή την πραγματικότητα. Αλλωστε, τα ανέκδοτα για τους βίους των καλογέρων έχουν διαχρονική αξία στη χώρα μας. Συνέχεια

Χριστιανική καταπίεση και μισογυνισμός. Φυσικά, δεν ξέρουμε καν αν έχει και νόημα να μιλάμε για καταπίεση και διακρίσεις σε βάρος θρησκευτικών μειονοτήτων, αφού ουσιαστικά ο Χριστιανισμός έχει καταργήσει το δικαίωμα ελεύθερης επιλογής θρησκεύματος με την επιβολή του νηπιοβαπτισμού και την αναγκαστική πλύση εγκεφάλου που κάνουν στα ανήλικα παιδάκια στο σχολείο. (Εδώ θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μας πει, ένας «αρμόδιος» το σκεπτικό που χρησιμοποίησε ο αυτοκράτορας Ιουστινιανός για να επιβάλλει με νόμο τον υποχρεωτικό νηπιοβαπτισμό 300 χρόνια μετά την γέννηση του Χριστού). Συνέχεια

"Αγιοι". Οσοι αγωνιστές μετά τον εμφύλιο πόλεμο βρέθηκαν εξόριστοι στο κολαστήριο της Μακρονήσου, σίγουρα θα θυμούνται έναν πολύ σκληρό βασανιστή. Αυτός δεν φορούσε άρβυλα και στολή αλλά καλυμμαύχι και ράσα. Ηταν τότε καλόγερος. Αργότερα, λόγω των ιδιαίτερων «χριστιανικών προσόντων» του, έγινε δεσπότης Πρέβεζας. Συνήθιζε, που λέτε, ο τράγος, κάθε φορά που μεθούσε να βασανίζει μαζί με τους άλλους ασφαλίτες τους κρατουμένους. Συνέχεια

Χριστέμποροι. Πάντοτε οι πολιτικοί υπάλληλοι των καπιταλιστών (πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές) και οι λεγόμενοι "θρησκευτικοί ηγέτες" πήγαιναν αγκαζέ αφού οι στόχοι τους και τα συμφέροντα τους είναι κοινά. Αυτά σήμερα στις αναπτυγμένες χώρες ταυτίζονται με την ληστεία της εργασίας από το κεφάλαιο. Ολοι αυτοί αποτελούν συστατικά του κράτους - εξουσία, κάθε ένας με τους μηχανισμούς του. Συνέχεια

 

"Τίμιο" ξύλο με βρεγμένη σανίδα.

Οι "πνευματικοί ταγοί" όμως αυτών των θρησκόληπτων, εμάς μας φαίνετε ότι πιο πολύ κοιτάν να χαλβαδιάζουν κάθε επίγεια ηδονή, παρά ενδιαφέρονται για μεταφυσικές διαστάσεις.
Ο δικός μας αρχιχριστέμπορας τώρα χώνετε στις μπίζνες των καπιταληστών με το φαγοπότι της Ολυμπιάδας του 2004. Ζητάει έγκριση για να φτιάξει το παπαδαριό τρία πολυτελή ξενοδοχεία. Εχει χοντρή κονόμα αυτή η φτιάξει.
Ενώ για κάποιους άλλους γαλονάδες ρασοφόρους που βγήκαν τα άπλυτα τους στην φόρα τους βλέπουμε ότι έχουν καλές σεξουαλικές επιδόσεις παρά την ηλικία τους. Αλήθεια, είδατε την φωτογραφία που δημοσίευσε η "Espresso" και παρουσιάζει τον δεσπότη και υποψήφιο Πατριάρχη Ιεροσολύμων Τιμόθεο να πεοθυλάζετε από ένα πιτσιρικά; Εμείς πάντως όταν την είδαμε αναρωτηθήκαμε ποιο τροπάρι έψελνε μέσα του ο τράγος και είχε τέτοια κατάνυξη η φάτσα του.

Αυτός όμως που δεν παίζετε με τίποτα είναι ο ηγέτης των καλογεροσκούπρια. Ο γίγαντας Μουλατσιώτης. Οταν τον ρώτησαν πως εκτιμά την ενέργεια ένας δεσπότης να τσιμπουκώνετε από ένα νεαρό, είχε έτοιμη την απάντηση. Απολαύστε την όταν λέει ότι τον εκφράζουν τα λόγια του "αγίου" Κωνσταντίνου: "Αν δω κληρικό να αμαρτάνει, δεν θα τον διαπομπέψω, θα τον σκεπάσω με την βασιλική χλαμύδα μου για να μην σκανδαλιστούν οι πιστοί και θα προσευχηθώ για την σωτηρία του". Συνέχεια

Χριστόδουλος - Χριστέμπορας. Mε τον φρέσκο αρχιτράγο που μπλέξαμε, το παπαδαριό ξεσάλωσε εντελώς., Kι ήταν επόμενο αφού το αφεντικό τους καβάλεψε το καλάμι και δεν μαζεύεται με τίποτα. Πάρτε μια γεύση. Στο περιοδικό που βγάζει ο ίδιος, «Oρθόδοξη Mαρτυρία», πρωτοσέλιδα, και κάτω από την φάτσα του, γράφει τα εξής: «Mη υπαρχόντων πλέον χαρισματικών πολιτικών ηγετών για να εξυψώσουν και να προστατέψουν το Eθνος και την Oρθοδοξία μας από τους σημερινούς κινδύνους που μας απειλούν, ο Θεός εξέλεξε χαρισματικό Mητροπολίτη, ως Aρχιεπίσκοπο και Hγέτη, τον Eπίσκοπο Δημητριάδος κ.κ. Xριστόδουλο για να τον κάνει EΘNAPXH TOY ΓENOYΣ TΩN EΛΛHNΩN». Συνέχεια

http://www.eksegersi.gr/thriskia.htm

Οι παπάδες και τα εργαλεία τους

Σήμερα μαζί με την τεχνολογία προόδευσαν και τα «θαύματα». Μέσα στα λογικά πλαίσια φυσικά. Μην περιμένετε δηλαδή να έχει μείνει κάποιος με ένα χέρι και να γίνει θαύμα και να φυτρώσει άλλο. Μην τρελαθούμε εντελώς. Και τα θαύματα έχουν τα όρια τους.

Πάρτε μια εικόνα, κατά προτίμηση με την φάτσα του Χριστού ή της Παναγιάς που έχουν μεγαλύτερο σουξέ. Το βράδυ βάλε κάτω απ΄ τα μάτια μια υδροσκοπική ουσία. Εγώ θα σας συνιστούσα χλωριούχο ασβέστιο που είναι δοκιμασμένο σ’ αυτές τις ιστορίες. Αυτό έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία της ατμόσφαιρας και να δημιουργούνται σταγονίδια. Σε λίγο, που λέτε, έχει να ρίξει η Παναγιά το δάκρυ κορόμηλο και το ποίμνιο των πιστών σε σας τάματα που θα λύσετε για πάντα τα οικονομικά σας προβλήματα.

Ολα τούτα τα γράφουμε γιατί παρακολουθήσαμε από κοντά το «θαύμα» που έγινε στην Κηπούπολη, και είδαμε από πρώτο χέρι τι κονόμα έχουν.

Την παράσταση πάλι την έκλεψε ο καλογεροσκούμπρια Μουλατσιώτης. Λογικό είναι. Συναδελφική αλληλεγγύη. Κι αυτός στο μαγαζί του χρυσούς σταυρούς πουλάει που όπως λέει «έχουν τις ιδιότητες του τίμιου ξύλου» και μάλιστα μ’ αυτούς «μπορείς να ζυμώσεις χωρίς μαγιά». Αυτός, που λέτε, απέδωσε το «μάτωμα» της Παναγιάς γιατί πρόκειται να έρθει ο Πάπας στην Ελλάδα.
Δεν ξέρει φάνετε το «αίμα» και το «δάκρυ» που έχουν ρίξει η καθολικές Παναγίες. Μάλιστα το 1995 στην Ιταλία είχε πιάσει υστερία τον κόσμο όταν τα ΜΜΕ άρχισαν να μεταδίδουν ότι τα αγάλματα της Παναγιάς σε πολλές περιοχές της χώρας το έριξαν μαζικά στο κλάμα. Και επειδή και εκεί ο Χριστός και η Παναγιά χρειάζονται μπακίρια οι ρασοφόροι έτριβαν τα χέρια τους απ’ το μπαγιόκο που παντελώνιαζαν .

Ηταν τότε που τα πήρε στο κρανίο ένας καθηγητής στο τμήμα οργανικής Χημείας στο πανεπιστήμιο της Πάβια, ο Λουίτζι Γκαρλαστέλι και έσκασε το μυστικό. Είπε δηλαδή πως μπορούμε να κάνουμε ένα άγαλμα να το παρουσιάσουμε ότι δακρύζει. Επειδή όμως εδώ δεν έχουμε αγάλματα γ’ αυτό δεν σας λέμε την συνταγή γ’ αυτή την λαμογιά.


{backbutton}