logo

fb youtube rss

Σύνδεση

Γιώργος Τράγκας: «Ο Τσίπρας εκτελεί συμβόλαιο «θανάτου» της πατρίδας» «Πουλάει» και «καίει» την Ελλάδα για λογαριασμό της Μέρκελ και του Σόρος»

101
Να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να απαντήσουμε με την ψήφο μας τόνισε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Ένα Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM. Ακόμα ο έγκριτος δημοσιογράφος, βάση των μηνυμάτων που του στέλνουν, έθεσε στο τραπέζι η Θεσσαλονίκη να γίνει η πρωτεύουσα της Ελλάδας δίνοντας ένα τέλος σε όλες αυτές τις συνοριακές διεκδικήσεις. Παράλληλα αναφέρθηκε στην αποκαλυπτική συνέντευξη που του παραχώρησε ο Πάνος Καμμένος στο περιοδικό Crash, το οποίο κυκλοφορεί από τις 29 Μαρτίου στα περίπτερα, με τον πρώην πολιτικό συνεταίρο του Τσίπρα να μιλάει για μυστικά πρωτόκολλα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Οι μειοδότες των Αθηνών αρνούνται την πλήρη ψήφο στους Έλληνες του εξωτερικού. Αρνούνται να δώσουν δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες ομογενείς πάρα τα διαβήματα εκατοντάδων ελληνικών σωματείων του εξωτερικού. Όλοι οι ξένοι έχουν δικαίωμα, όταν ξενιτεύονται να ψηφίζουν και να έχουν λόγο για τα πολιτικά δρώμενα της πατρίδας τους. Μόνο οι Έλληνες είναι τα κορόιδα.

Οι μέρες περνάνε, έρχονται εκλογές, έρχεται και το Πάσχα και πρέπει να προσευχηθούμε στον Θεάνθρωπο που σταυρώθηκε για εμάς να βοηθήσει την πατρίδας μας, την Ελλάδα μας, την ιερή γη μας, να μην διαλυθεί από τις ενέργειες των αφρόνων, να μην μείνει σε οικονομική δουλεία και να πείσουμε Γερμανούς ότι μας αξίζει καλύτερη τύχη γιατί είμαστε το λίκνο του πολιτισμού, είμαστε ο φάρος που έδωσε τις επιστήμες στην ανθρωπότητα, έδωσε την Δημοκρατία, την ελευθερία, την ιατρική, τα μαθηματικά, το θέατρο, την φιλοσοφία. Πρέπει να τους πείσουμε, όχι να σκύβουμε το κεφάλι, όχι να φυλάμε τα παπούτσια τους, όχι να έχουμε πολιτικούς μαριονέτες και Φιλιππινέζες, ανάξιοι που φέρουν τον τίτλο του πρωθυπουργού.

Η Θεσσαλονίκη μας να γίνει πρωτεύουσα της Ελλάδας και να δοθεί το δικαίωμα ψήφου σε όλους τους Έλληνες του εξωτερικού. Να γίνει πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους η Θεσσαλονίκη και να πάνε κοντά στα σύνορα όλες οι αρμόδιες και οι βασικές κρατικές υπηρεσίες σε όλο το βορρά σε όλη τη Μακεδονία. Σκεφτείτε το, είναι μια πρόταση πολλών Θεσσαλονικιών, με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη για να τελειώνουμε με το αθηνοκεντρικό κράτος και να μην υπάρχουν συνοριακές διεκδικήσεις.»

«Σιγά – σιγά οι μέρες περνάνε, θα έρθει η Μεγάλη Εβδομάδα. Ήθελαν και θέλουν να διαλύσουν τους δεσμούς της εκκλησίας μας με τον λαό, τους άρρηκτους δεσμούς με το Έθνος μας. Εθνοτερμίτες, εθνομηδενιστές, πολιτικοί αγύρτες, ότι χειρότερο γνωρίσαμε στην διάρκεια της μεταπολίτευσης. Δεν έχουμε δει τίποτα πιο καταστροφικό για την πατρίδα μας, για την φυλή μας, για το Έθνος μας. Ο Τσίπρας θέλει να διαλύσει την ελληνική φυλή και στη θέση των Ελλήνων που φεύγουν στο εξωτερικό θέλει ξένους και μετανάστες. Δεν τον ενδιαφέρει πιο DNA θα έχει οι κοινωνία μας. Δεν τον ενδιαφέρει αν θα μιλάνε ελληνικά ή θα ξέρουν την ελληνική ιστορία. Είναι ολετήρας, υποταγμένος και μαριονέτα της Μέρκελ και του Σόρος. Υπακούει τυφλά στα κελεύσματα της καγκελαρίας και στις διαταγές του Open Society.