logo

fb youtube rss

ΣύνδεσηΕπιστολή προς Έλληνες...
Όπως λέει και η διαφήμιση της COSMOTE που απευθύνεται σε κάποιους από τους συνδρομητές της, αλλά τονίζει ότι αυτοί οι κάποιοι είναι και οι περισσότεροι....,
Έτσι θα αναφερθώ και εγώ προς κάποιους Έλληνες, που μάλλον είναι οι περισσότεροι από τους άλλους ΕΛΛΗΝΕΣ (με κεφαλαία).
Φοβάστε λοιπόν εσείς οι κάποιοι, μη χάσετε τις δουλειές σας, κλαίτε τη μοίρα σας για τις μειώσεις μισθών στο δημόσιο, τρέμετε στην ιδέα για επιπλέον περικοπές στις συντάξεις, λιποθυμάτε εμπρός στον δικαστικό κλητήρα για την υπόθεση κατασχέσεως της περιουσίας σας.... ΑΛΛΑ πάντα βρίσκετε χρόνο και χρήμα να γεμίσετε τις καφετέρειες, τις ταβέρνες, τα νυχτερινά Club και τα μπουζούκια. Θα βρείτε λεφτά να πάτε διακοπές και μάλιστα ένα μεγάλο ποσοστό και εκτός Ελλάδος!
ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ;;;  ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ !!! 
Αυτοί μας έφεραν σε αυτό το σημείο,(!) ή μάλλον... ΕΣΕΙΣ!!  
ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!
Τον οικονομικό πόλεμο που βιώνουμε από τις τράπεζες και με την κάθε κυβέρνηση να σιγοντάρει σε αυτή τη φρίκη, ακόμα μάλλον δεν τον Βλέπετε.
Λάβετε τα μέτρα σας λοιπόν γιατί ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ !!
Να σας δω τότε πως θα τους κρατήσετε μακριά τους οχτρούς !!
Μήπως με τα καλαμάκια από το φραπέ θα αμυνθείτε;;
Βέβαια υπάρχει η λύση να παραχωρήσουμε το μισό Αιγαίο και να κατέβουν τα σύνορα μας μέχρι τον ΌΛΥΜΠΟ. Το είπε και ο ΓΑΠ άλλωστε = Προτιμώ να δώσω ένα κομμάτι γης και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!!  (δεν μας είπε πόσο μεγάλο θα είναι το κομμάτι όμως)
Υπάρχουν άραγε ανάμεσά μας Έλληνες που συμφωνούν με τον ΓΑΠ;;;
Που θέλουν με αυτόν τον τρόπο να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο;;;
Θέλετε να καταργηθούν οι παρελάσεις!
Θέλετε να καταργηθεί και ο στρατός!
Θέλετε να καταργηθούν τα σύνορα!
Ποιος είσαι ΕΣΥ ρε Έλληνα που τα θέλεις αυτά;;
Γιατί κατεβάζεις βρακιά για να περνάνε από πάνω σου οι Πολιτικοί, οι Τράπεζες και ο κάθε επίδοξος εχθρός σου, που επιβουλεύεται τη γη σου το σπίτι σου τη γυναίκα σου και το παιδί σου! (;;;)
Γιατί να σκύβεις ρε ΕΣΥ με τα βρακιά κατεβασμένα, αντί να σηκώνεις λεβέντικα και περήφανα την Ελληνική μας σημαία σε κάθε άκρη των συνόρων μας και όχι μόνο.
Για σένα θυσιάστηκε ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης, ο Καραισκάκης, ο Νικηταράς και τόσοι άλλοι χιλιάδες ΈΛΛΗΝΕΣ;;; Δεν ντρέπεσαι όταν κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέπτη;;;
Γιατί υποθάλπτεις λαθρομετανάστες στην οικία σου στην δουλειά και  στην γειτονιά σου, όταν οι περισσότεροι από αυτούς σε κλέβουν, σε βιάζουν και δεν το έχουν και τίποτα να σε σκοτώσουν έστω και για μια βιντεοκάμερα;;;
Αν έχεις να τους βοηθήσεις από τα περισέματα σου, να τους τα στείλεις εκεί στη χώρα τους. Και μη χάφτεις ότι η χώρα τους δεν είναι φιλόξενη. Ο κάθε λαός έχει τους αρχηγούς που του αξίζει. Οι λαθρομετανάστες ώς επί το πλείστον προέρχονται από χώρες πλούσιες σε ορυκτά όπως χρυσός, πετρέλαια, διαμάντια και άλλα πολλά, που τα κατατρώγουν οι συμμορίτες και η μαφία για να τα δίνουν στους Αμερικάνους, που τους ταίζουν με λεφτά και με όπλα!!!
Επειδή οι αντίστοιχοι αρχηγοί κρατών, είτε τα παίρνουν και δεν μιλούν είτε φοβούντε και δεν πράτουν τα αυτονόητα.
Προσοχή Προσοχή λοιπόν διότι...
και εμείς έχουμε αρκετό ορυκτό πλούτο και μας έχουν βάλει στο μάτι, αλλά και φλούφληδες πολιτικούς έχουμε με προδότη αρχηγό. Ο συνδιασμός τούτος είναι άκρως επικύνδυνος!!!
Λάβετε θέσεις και αποφάσεις τώρα ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! 
Πάνος Κοκκινίδης
Δημόσιες Σχέσεις
http://gdailynews.wordpress.com/2011/05/23/πώς-το-ισραήλ-«κατάπιε»-την-παλαιστίν/#more-16661