logo

fb youtube rss

Σύνδεσηperiousios-laosΙσραηλινοί κομάντος δολοφονούν αμάχους στο πνεύμα της Βίβλου!!!

 Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ

 Αγανάκτηση και οργή για την πειρατική, δολοφονική ενέργεια  των Ισραηλινών, που όλο και πιο καθαρά λειτουργούν με την αλαζονία του στρατοκράτη που θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω όλων και απαιτεί υποταγή στις απόψεις του, γράφοντας στα παλιά του παπούτσια διεθνείς συμβάσεις, ανθρώπινα δίκαιώματα, και Ο.Η.Ε.

 Αυτά ήταν τα συναισθήματα όλων των τίμιων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο μετά το κτηνώδες και άνανδρο μακελειό των πάνοπλων Ισραηλινών κομάντος ενάντια σε άοπλους ακτιβιστές που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στην ταλαίπωρη Γάζα.

 Ωσπου άκουσα στην τηλεόραση έναν Ισραηλινό στρατιώτη να αιτιολογεί την επιχείρηση και άρχισα να προβληματίζομαι.  Ρε μπας και έχουν δίκηο, αναρωτήθηκα;

 Τι είπε λοιπόν ο παληκαράς, απλά και αφοπλιστικά;

 -Αντέδρασαν... Μας δυσκόλεψαν και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τη μέθοδο της επιχείρησης μας.

 Δηλαδή, ενώ έπλεαν σε διεθνή ύδατα μετέχοντας σε μια ειρηνική αποστολή, είδαν ξαφνικά να κατεβαίνουν από ελικόπτερα οπλισμένοι σαν αστακοί στρατιώτες και αντί να σκύψουν το κεφάλι, τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν, να προβάλλουν κανόνες διεθνούς δικαίου και να αντισταθούν όσο μπορούσαν. Δεν δέχτηκαν την άνευ όρων υποταγή και αυτό έδωσε το δικαίωμα στους επιδρομείς να "αλλάξουν μέθοδο" και να δολοφονήσουν πάνω από 10 ανθρώπους.

 Αυτά άκουσα και άρχισα να αναρωτιέμαι αν είναι δικαιολογημένη η αγανάκτηση του "πολιτισμένου" κόσμου. Γιατί; Μα διότι σχεδόν όλοι οι "πολιτισμένοι, αλλά και...πολλοί απολίτιστοι" λαοί είναι χριστιανοί ή μουσουλμάνοι. Ολοι αυτοί έχουν σαν ιερό βιβλίο την Παλαιά Διαθήκη των Εβραίων η οποία ως θεόπνευστος πρέπει να τηρείται κατά γράμμα.

 Αν πάμε στο Δευτερονόμιο (Κ,10-16) θα δούμε ότι ο Κύριος των Ισραηλινών, αλλά και... δικός μας (για να μην ξεχνιόμαστε), δίνει οδηγίες και διατάσσει τον Ιησού του Ναυή:

 «...Οταν πολιορκείς μια πόλη αλλοφύλων θα την καλέσεις να γίνει υποτελής σου και να σε δουλεύει...Εαν αρνηθεί, τότε ο Κύριος θα σου την παραδώσει και θα κατασφάξεις  (εν στόματι μάχαιρας) όλους τους κατοικούντας αυτήν...»

 Αυτό πολύ απλά είπε ο Ισραηλινός στρατιώτης. Δεν δέχτηκαν να μας υπηρετήσουν, δεν μας υπάκουσαν αδιαμαρτύρητα και φυσικά κάναμε αυτό που επιτάσσει ο Κύριος. Σκοτώσαμε! Και πάλι καλά που δεν τους καθαρίσαμε όλους όπως λέει ξεκάθαρα η Βίβλος.

 Γιατί αγανακτούν λοιπόν χριστιανοί και μουσουλμάνοι; Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι ο Χριστούλης της δήθεν αγάπης και ειρήνης λειτούργησε σαν Δούρειος Ιππος του σκληρού, μισαλλόδοξου, μικροπρεπούς και φοβικού θεού της Παλαιάς Διαθήκης των Εβραίων; Και ότι αποδεχόμενοι τη μυθολογία και τους προφήτες των Εβραίων σαν αναπόσπαστο τμήμα της θρησκείας τους, πρέπει αναγκαστικά να δεχτούν και τα θεϊκά δικαιώματα του "περιούσιου λαού";

 Οι Ισραηλίτες, δεκαετίες τώρα, δείχνουν καθαρά ότι λειτουργούν με τη βεβαιότητα αλλά και την ασφάλεια του λαού που έχει την άδεια από τον θεό του, να σφάζει, να βιαιοπραγεί και να καταπιέζει όσους δεν δέχονται τα δικά του σχέδια για "ζωτικό χώρο", επέκταση και προοπτική παγκόσμιας επικράτησης στο μέλλον δια των όπλων ή της οικονομικής υποδούλωσης μέσω των Τραπεζών.

 Και, τυπικά τουλάχιστον, πρέπει να έχουν την αποδοχή των λαών που προσεύχονται στους προφήτες τους, προσκυνούν το θεό τους και έχουν υποβιβάσει την ιστορία τους με την Εβραϊκή μυθολογία.

 Και του δικού μας φυσικά, αφού η επικρατούσα θρησκεία στον τόπο μας είναι η Ορθόδοξη Χριστιανική. Η οποία παρ' όλο το μίσος και τη χολή κατά των Ελλήνων που περιέχει η Π.Δ. και παρ' όλη την καταστροφή και ισοπέδωση που υπέστη ο Ελληνικός Πολιτισμός από την εφαρμογή της, εξακολουθεί να τη θεωρεί ιερή και απαραβίαστη και να υποχρεώνει τους Ελληνες να τιμούν και να λατρεύουν όλους τους υβριστές και καταστροφείς του πολιτισμού τους.

 Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν ότι, μπορεί εμείς ατομικά να αγανακτούμε για τα πέρα από κάθε λογική και κανόνα εγκλήματα των Ισραηλινών, η θρησκεία μας όμως όχι μόνο τα αποδέχεται αλλά και τα θεωρεί "εκ θεού εκπορευόμενα", επομένως ευλογημένα!

 Τι λένε άραγε πάνω σ' αυτό το θέμα οι εκπρόσωποι της;

 Μανώλης Σταγάκης 2-6-2010