logo

fb youtube rss

Σύνδεση

Ελληνίδες και Έλληνες... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ!

Το ίδιος τέρας βρίσκεται τώρα και στην δική μας πόρτα!

Τώρα θα ξεκινήσει το μεγάλο φαγοπότι, και ο οριστικός διαμελισμός της χώρας μας. Η πείνα και η ανέχεια δεν θα έχουν τέλος. Οι αβρααμικοί τραπεζίτες, πρώτα θα τραυματίσουν βαριά το έθνος μας, μετά θα αφήσουν τα γαμψώνυχα τραπεζιτικά "όρνια" τους, να ξεσκίσουν τις σάρκες του έθνους μας, και αφού αυτά απο-χορτάσουν, θα βάλουν φωτιά μέχρι καταναλώσεως στα υπολείμματα του έθνους μας! Αφυπνιστείτε τώρα που ακόμα είναι καιρός και αντιδράστε δυναμικά!

Δεν χτυπούν τυχαία την δική μας χώρα… αυτή η χώρα ήταν στο στόχαστρο των σκοτεινών αυτών δυνάμεων αιώνες ολόκληρους! Θυμηθείτε πως ο Έλληνας είναι όχι μόνο ο ενδοξότερος φωτοδότης της οικούμενης, αλλά και ο μακροβιότερος σκλάβος της πανανθρώπινης ιστορίας!

Θα μας χτυπήσουν αλύπητα… γιατί ήμασταν ανέκαθεν ο βασικός τους αντίπαλος! Αυτή η χώρα μόλις ζωντανέψει, γεννάει θανάσιμες αιχμηρές ερωτήσεις, που ξεσκίζουν τις σάρκες των σκοταδιστών, και αφήνουν ξανά το ελληνικό ιαματικό φως, να λάμψει ευεργετικά πάνω απ' τους λαούς.
Γι' αυτούς ήμασταν και παραμένουμε η βασική απειλή! Θέλουν να διαλύσουν τη χώρα μας, για να εξαλείψουν κάθε μελλοντική αναμέτρηση με τις ιστορικές αθλιότητές τους, που κανείς δεν τις γνωρίζει καλύτερα, και δεν τις ένοιωσε χειρότερα στο πετσί του από τους Έλληνες! Θέλουν ταπεινωμένη, υπόδουλη και αφανισμένη τη χώρα μας, γιατί παρά την διαχρονική μαύρη μας μοίρα, παραμένουμε εν δυνάμει αντίπαλοι και "πλούσιοι" από κάθε άποψη.

Ο εφησυχασμός και η ελπιδολογίες, εξυπηρετούν μόνο τις αβρααμικές θρησκείες και τα πανούργα ιερατεία τους, όχι τους ενεργούς και μάχιμους πολίτες. Φτάσαμε στο χείλος αυτής της καταστροφής, ακλουθώντας το χαυνωτικό βιβλικό ρητό: «μη μεριμνάτε δια την αύριον» Ματθαίος.6.34… Θα παραδώσουμε λοιπόν αμαχητί, τα ίδια τα παιδιά μας, σε ένα μαζικό ολοκαύτωμα, φτώχιας, εξαθλίωσης, εξορίας και αφανισμού… επειδή κάποιοι έτσι το θέλησαν, και με επανωτές πανουργίες μας το επέβαλαν;!

Ναι, όσο κι αν διστάζουμε να το παραλεχθούμε... ζούμε ήδη έναν νέο, διαφορετικό, αλλά εξίσου ζοφερό πόλεμο εισβολής και αφανισμού, και δεν πρέπει να περιμένουμε το παραμικρό έλεος, απ' τους αδίστακτους οικονομικούς δολοφόνους, που με επαγγελματική μισθοφορική ψυχρότητα, θα αφανίσουν αδίστακτα οτιδήποτε καταφέραμε να διασώσουμε στον περήφανο αυτόν τόπο!

Δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε, μια τόσο ιστορική, πλούσια και πλεονεκτική χώρα όπως η Ελλάδα, να σέρνεται στην πιο ταπεινωτική και αφανιστική υποδούλωση, χωρίς να αντισταθεί κανένας! Στην δική τους πανουργία... θα αντιτάξουμε το ελληνικό «αντιπανουργείν». Σχόλια στον Όμηρο 3.325.

Η έγκαιρη διάγνωση, είναι πάντοτε σωτήρια, και η γνώση των αντιπάλων, η καλύτερη εκδίκηση!

 Μ. ΚαλόπουλοςΗ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΤΟ 2001 ΜΕΡΟΣ 1ο

Η ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΤΟ 2001 ΜΕΡΟΣ 2ο

Η ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΤΟ 2001 ΜΕΡΟΣ 3ο

Η ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΤΟ 2001 ΜΕΡΟΣ 4ο

Η ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΤΟ 2001 ΜΕΡΟΣ 5ο

Η ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΤΟ 2001 ΜΕΡΟΣ 6ο

Η ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΤΟ 2001 ΜΕΡΟΣ 7ο

Η ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΤΟ 2001 ΜΕΡΟΣ 8ο

Η ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΤΟ 2001 ΜΕΡΟΣ 9ο

Η ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΤΟ 2001 ΜΕΡΟΣ 10ο

Η ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΤΟ 2001 ΜΕΡΟΣ 11ο

Η ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΤΟ 2001 ΜΕΡΟΣ 12οΠΗΓΗ: dimisiarisGR