logo

fb youtube rss

ΣύνδεσηΤΟ ΝΕΟ ΟΧΙ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ  29/6 

«Κακής απ’ αρχής γίνεται τέλος κακό »

Ευριπίδου Αίολος

Γράφει ο *Αμφικτύων

 

 ΣιωΝαζιστικές δυνάμεις άπέστειλαν ιταμό τελεσίγραφο  να τους παραδώσει μέχρι 4 Ιουλίου ‘Γη και Υδωρ’’. Με το αποτυχόν 1o Μνημόνιο Ελληνόφωνοι δοσίλογοι ενέγραψαν την υποθήκη. Με το 2ον Μνημόνιο(Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα)  συγκεκριμενοποιούν την διαρπαγή τους πάνω σε όλο τον δημόσιο πλούτο της χώρας-και όχι μόνον σ’ αυτόν. Διότι με τα ειδεχθή φόρο-εισπρακτικά  μέτρα, ουσιαστικά υποθηκεύουν  ολόκληρη την ιδιωτική περιουσία της  μεσαίας τάξεως , η οποία εντός ολίγου θα έχει  περάσει στους τοκογλύφους. Ο ΣιωΝαζισμός διαρπάζει  ολοσχερώς τον πλούτο της χώρας . Συγκεκριμένα ζητάνε :
1. 97.883.150 τετ. μέτρα Ελληνικής γης, δηλαδή τα φιλέτα των ακτών, νησιών, βουνών και αρχαιολογικών χώρων.  

2. 551.700 τετρ. μέτρα κρατικών κτιρίων στα οποία στεγάζονται Υπουργεία, Αστυνομία, Εφορίες κλπ (προφανώς μετά την διαρπαγή θα  πληρώνουμε ενοίκια στους τοκογλύφους )

3. Το σύνολο των Κρατικών Επιχειρήσεων (ΔΕΚΟ, Τράπεζες), μεταξύ δε των άλλων τη ΔΕΗ(ενέργεια) και ΕΥΔΑΠ(νερά)

 

Τέτοιο ιταμό τελεσίγραφο δεν είχαμε δεχθεί ούτε το 1940-41 από τις αξονικές δυνάμεις.  Τότε μας ζήτησαν  τη διέλευση των στρατευμάτων τους από τον Ελληνικό χώρο και την   παραχώρηση  ορισμένων βάσεων. Όμως η υπερήφανη τότε Ελλάδα δια στόματος του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά είπε το κοσμοϊστορικό ΟΧΙ . Ο  Ιωάννης Μεταξάς απλώς εξέφρασε την απόφαση του  λαού μας να αμυνθεί του πατρώου εδάφους  . Ο ίδιος είχε πει το 1938 στο διεθνές δικαστήριο ΟΧΙ και στους τοκογλύφους και η Ελλάς δικαιώθηκε . Σήμερα η -υποτίθεται δημοκρατική και σοσιαλιστική- κυβέρνηση ξεπουλάει τη χώρα και παραδίδει δέσμιο τον Ελληνικό λαό στους ξένους τοκογλύφους για να γλυτώσει το ετοιμόρροπο κλεπτοκρατικό τους σύστημα. Τα πλέον έγκριτα ΜΜΕ του εξωτερικού αναρτούν πινακίδες «ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ» «ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» Και αυτό φαίνεται στους πίνακες παράδοσης της χώρας, που ετοιμάζεται να υπογράψει το ΠΑΣΟΚ με τη μέθοδο του κατεπείγοντος  στις 29/6.

Δυστυχώς ο Ελληνικός λαός παραπλανήθηκε από: α/  τον δοσίλογο , πολιτικό απατεώνα  ΓΑΠ, β/ τα πληρωμένα ΜΜΕ,  και ψήφισε την παρούσα προδοτική κυβέρνηση, που ξεπουλάει αντί πινακίου φακής την χώρα.  Από το 1974 ως σήμερον ρήμαξαν, έκαψαν, λεηλάτησαν, έκλεψαν, τρομοκράτησαν, εκβίασαν , εψεύσθησαν, κατηγόρησαν  με τα μελανότερα χρώματα το λαό και τη χώρα, για να  την χαρίσουν στους ξένους!  Στις 29/6 βάζουν το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Ελλάδος και στέλνουν τους Έλληνες μετανάστες .  Οι αρχιγκάνκστερ έφτασαν στο σημείο να κάνουν απόπειρα δολοφονίας  ακόμη και  κατά του τ. πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή,  διότι  υπηρετούσε  τα εθνικά συμφέροντα. Και λέγεται ότι ο κατοχικός πρωθυπουργός ήτο εν γνώσει  της συνωμοσίας; Απίστευτο!!

   Η πραγματικότητα για το χρέος είναι η εξής: Το 1994 χρωστούσαμε 90 δισ Ευρώ, τα οποία  το 2010 έγιναν 328 δισ Ευρώ , όταν στο διάστημα αυτό πληρώσαμε στους τοκογλύφους τόκους 571 δισ. Ευρώ. Με το 2ον Μνημόνιο  το χρέος από 328 δισ το 2010 θα  φθάσει  401 δισ ή και πάρα πάνω το 2015. Και ενώ επρόκειτο με το 1ο Μνημόνιο να βγούμε στις αγορές στο τέλος 2011, λόγω παταγώδους αποτυχίας του  το μετέθεσαν για το 2012 και τώρα το πάνε στο 2014, οπότε θα χρειασθούμε πολλά μνημόνια για να πληρώνουν ακόμη και οι αγέννητοι και τα παιδιά τους . Οι Σάυλοκ-γκάνκστερ της Ε.Ε και Wall Street με υπόδειξη και του ΟΜΠΑΜΑ, ανήγγειλαν ότι θα μας χορηγήσουν ΝΕΟ δάνειο ΜΑΜΟΥΘ (180 ΔΙΣ ΕΥΡΩ), αφού βέβαια είχαν λάβει τη διαβεβαίωση του γκαουλάιτερ ΓΑΠ ότι : α/   δεν θα αναθεωρηθεί  η δανειακή σύμβαση-όπως έλεγε ο Ε. Βενιζέλος- και β/ ελεγκτές της Τρόικα θα  ελέγχουν την διαρπαγή της δημόσιας περιουσίας.

 Και ενώ ο λαός απαιτεί δημοψήφισμα ή εκλογές για να εκφρασθεί η λαϊκή ετυμηγορία , η Χούντα των Αθηνών αποφασίζει , για μας χωρίς εμάς «να μας σώσει»  από τη χρεωκοπία, δηλαδή το καταρρέον κλεπτοκρατικό  σύστημα.   Ο Ελληνικός λαός και εμπειρία αγώνων έχει και νίκες εναντίον αυτοκρατοριών έχει.  Οι Κλεπτοκράτες των Βρυξελλών    φοβούνται την πτώση τους και θέλουν να μας «σώσουν» με την καταδίκη μας σε θάνατο. Έντιμοι βουλευτές  ψηφίστε ΟΧΙ. Θα πέσουμε, αλλά θα πέσουν και αυτοί.

Πάντως, όσοι βουλευτές βάλουν την υπογραφή τους στο ιταμό Μεσοπρόθεσμο, να ξέρουν ότι διαπράττουν έγκλημα   ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και σύντομα θα λογοδοτήσουν ενώπιον της λαϊκής δικαιοσύνης. Ο απανταχού Ελληνισμός  , στις πλατείες , στο διαδίκτυο, στα τηλέφωνα, από τα μύχια της ψυχής του λέει ΟΧΙ και ανάθεμα στους Συνωμότες εισβολείς(εντόπιους και ξένους) ΟΧΙ στα καθάρματα του δωσιλογισμού , της ηττοπάθειας και της παράδοσης της χώρας. Ο ΣΙΩΝΑΖΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

 

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντινίδης-Συγγραφεύς-Ποιητής, μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

http://amphiktyon.org/

http://amphiktyon.blogspot.com

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ


Δημοψήφισμα με κάλπες την Κυριακή 26 Ιουνίου στο Σύνταγμα

Ξεκινάει την Κυριακή, 26 Ιουνίου, το Δημοψήφισμα στην πλατεία Συντάγματος.

Τα ερωτήματα των δύο ψηφοδελτίων θα είναι:

  1. 1.    «ΝΑΙ. Το πολιτικό σύστημα με εκφράζει».
  2. «ΟΧΙ. Δεν αναγνωρίζω καμία πράξη του πολιτικού συστήματος (Χρέος, δανειακές συμβάσεις, Μνημόνιο 1 & 2). Ζητώ διάλυση της Βουλής και σύγκλιση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης».  

Γίνε ένας από τους μαχητές της Δημοκρατίας

Δεν περιμένουμε κανέναν να μας σώσει.

ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες πολίτες θα κάνουμε πράξη την δημοκρατία.

Ζητούνται εθελοντές για να πλαισιώσουν τις Εφορευτικές Επιτροπές, τις Ομάδες Περιφρούρησης, καθώς επίσης και για τις αναγκαίες βάρδιες στο περίπτερο με τις κάλπες.

Θα είμαστε εκεί 24 ώρες το 24ωρο.

 

Διέδωσε το παντού!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΗ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ : ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΗ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ : ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

«ΟΧΙ. Δεν αναγνωρίζω καμία πράξη του πολιτικού συστήματος (Χρέος, δανειακές συμβάσεις, Μνημόνιο 1 & 2). Ζητώ διάλυση της Βουλής και σύγκλιση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης».

ή

«ΝΑΙ. Το πολιτικό σύστημα με εκφράζει».

Βοηθήστε την προετοιμασία και τη διεξαγωγή του Δημοψηφίσματος στη Θεσσαλονίκη:

Δηλώστε εθελοντής στο 2310 425189 ή 6936564643 (κ.Στέργιο Πραπαβέση) ή στο 2310 280359 697 7661105 (κ.Στέφανος Βαβούρας)

Μπορείτε να βοηθήσετε ενημερώνοντας τους φίλους και συγγενείς σας και τις επαφές σας στο facebook ή το tweeter

Μοιράστε έντυπο υλικό στη γειτονιά σας και στον κύκλο σας.

Ελάτε να συμμετέχετε στην εφορευτική επιτροπή και την καταμέτρηση

Επικοινωνήστε με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και προτείνετέ τους μαζικά και πειστικά να αναφέρουν το δημοψήφισμα των Ελλήνων Πολιτών που οργανώνει η Συμμαχία για την Ελλάδα την Κυριακή 26 Ιούνη στην οποία συμμετέχει το Πατριωτικό Μέτωπο

Αν είστε στη Θεσσαλονίκη δώστε αγωνιστικό παρόν το Σάββατο για συζήτηση και την Κυριακή για Ψηφοφορία στο Λευκό Πύργο.


http://ereunitiko.blogspot.com/2011/06/26_23.html